Posted on

iPhone 5s og iPhone 5c annonceret

iphone-5s

 

Så blev det officielt annonceret af Apple i går at deres nye iPhone udgaver hedder iPhone 5s og iPhone 5c. Forskellen på de to modeller er at 5s er den sædvanlige opgraderede version af iPhone 5, hvorimod 5c er en lidt billigere og mere farverig udgave af iPhone 5.

 

Her lader det til at Apples strategi med 5c udgaven er at udvide sit marked til de asiatiske markeder såsom Japan og Kina, hvor de pt. ikke rigtig har solgt så mange enheder som f.eks. Samsung. Dette håber de så på med denne udgave, lad os se om det lykkes for dem.

iphone-5c

Vi har tjekket dimensionerne på de 2 nye modeller, for at bekræfte om iPhone 5 covers stadig kan bruges med disse modeller. Vi kan fortælle at iPhone 5s dimesioner er præcis magen til en iPhone 5, så her er der intet problem. Dog er iPhone 5c en smule større i alle dimensioner, du kan se en sammenligning på Apples site. Derfor skal du ikke købe iPhone 5 covers eller skins til din iPhone 5c, du kan risikere at de ikke har den rette pasform. Vi undersøger hvad de forskellige producenter af covers får af nye cases til 5c og vil indkøbe disse når vi får mulighed for det.

Ellers kan du se på et udvalg af vores iPhone 5 covers her, da disse somsagt passer fint til en iPhone 5s.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *